Κορονοϊός: Γυμνάστρια θετική στον ιό “έσπασε” την καραντίνα – Βρέθηκε να δουλεύει στην Αθήνα

Σε γυναίκα εργαζόμενη αναφερόταν τελικά ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση την Παρασκευή, όταν έκανε λόγο για εργαζόμενο που ενώ είχε κορονοϊό εμφανίστηκε στη νέα του εργασία και δούλευε κανονικά.

Η γυναίκα βρέθηκε θετική σε κορονοϊό ενώ εργαζόταν σε ξενοδοχείο κυκλαδίτικου νησιού και τέθηκε σε καραντίνα 14 ημερών. Παρ’ όλα αυτά, δεν την έβρισκαν οι αστυνομικοί στον χώρο που είχε δηλώσει ως σημείο διαμονής για να δουν αν τηρείται η καραντίνα. Από αλλεπάλληλες επικοινωνίες διαπίστωσαν ότι τους έλεγε ψέματα, καθώς βρέθηκε στην Αθήνα και εργαζόταν σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων ως γυμνάστρια, ενώ ήξερε ότι έχει κορονοϊό.

Στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, έγινε λόγος και για μυστική επιχείρηση από μικτό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του ΕΟΔΥ, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και της ΕΛΑΣ, σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο. Όπως σημειώθηκε, την περασμένη Τρίτη κλιμάκιο σχετικό πήγε για λίγες ώρες στο Νησί των Ανέμων έπειτα από πληροφορίες και στοχευμένους ελέγχους σε συγκεκριμένο, πολύ γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι έκρυβαν κάποια θετικά κρούσματα κορονοϊού. Το κλιμάκιο προέβη σε τουλάχιστον 200 δειγματοληπτικούς ελέγχους σε ενοίκους και προσωπικό και εντοπίστηκαν τουλάχιστον 6 κρούσματα, 3 από το προσωπικό και 3 από τους ενοίκους. όλοι τέθηκαν σε καραντίνα όπως και οι επαφές τους και αναμένονται και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Πηγή: www.enikos.gr

Σχόλια Άρθρου