Το ΑΣΕΠ ζεσταίνει τις μηχανές του για την προκήρυξη μόνιμων προσλήψεων στα ΚΕΠ – Το μπόνους για τον διορισμό – Dikaiologitika | Ειδήσεις

Το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο να δεχτεί το πράσινο φως του υπουργείου Εσωτερικών για να εκδώσει την προκήρυξη για τις 152 μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ της χώρας.

Ήδη, σύμφωνα με απόφαση που παρουσίασαν τις προηγούμενες μέρες πρώτα τα Dikaiologitika news εγκρίθηκε η λίστα με τις θέσεις που θα καλυφθούν από τους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσιάζουμε σήμερα ήδη έχει ληφθεί η απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 με την οποία εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών πλήρωσης εκατόν πενήντα δύο (152) θέσεων μόνιμου προσωπικού, του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ.) των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κερδίσουν πολύτιμα μόρια στην προσπάθειά τους να διοριστούν μόνιμα στο Δημόσιο, εφόσον έχουν προϋπηρεσία σε:

Εξυπηρέτηση πελατών

Ρεσεψιόν, υποδοχή

Γραμματειακή υποστήριξη

Τηλεφωνικό κέντρο

Οι θέσεις που θα καλυφθούν από τους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ αριθμούν σε 11 και θα είναι των κάτωθι κατηγοριών και ειδικοτήτων:

Να υπενθυμίσουμε ότι θα εκδοθεί και δεύτερη προκήρυξη από το ΑΣΕΠ που θα αφορά 12 μόνιμες θέσεις. Πριν λίγες ημέρες το υπουργείο Εργασίας είχε εγκρίνει τις θέσεις που θα καλυφθούν από την δεύτερη προκήρυξη από τις λίστες προστατευομένων του ΟΑΕΔ και την απόφαση είχαν παρουσιάσει πάλι πρώτα τα Dikaiologitika News.

Πηγή: Dikaiologitika News

Σχόλια Άρθρου