Αντζελίνα Τζολί : Ερωτική εξομολόγηση στην Μισέλ Φάιφερ

Η 44χρονη Αντζελίνα Τζολί με την 61χρονη συμπρωταγωνίστριά της Μισέλ Φάιφερ, βρέθηκαν στη Ρώμη, στα πλαίσια της προώθησης του σίκουελ της ταινίας «Maleficent».

Σε συνέντευξη που έδωσαν για την προώθηση της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil», οι τρεις πρωταγωνίστριες της ταινίας, Αντζελίνα Τζολί, Μισέλ Φάιφερ και Ελ Φάνινγκ αναπόλησαν τους εφηβικούς τους έρωτες.

Αν και στην αρχή οι εξομολογήσεις μοιάζουν αγνές και αθώες, όσο κυλάει η συζήτηση, οι αποκαλύψεις γίνονται πιο πικάντικες και ενδιαφέρουσες, καθώς η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει ότι η Μισέλ Φάιφερ ήταν ο εφηβικός της έρωτας.

«Σε ερωτεύτηκα όταν έπαιξες στο Grease 2», εξομολογείται η Αντζελίνα Τζολί στην Φάιφερ η οποία τη ρωτάει αν ήταν ο εφηβικός της έρωτας για να λάβει την απάντηση από την Αντζελίνα Τζολί: «Στην πραγματικότητα μου άρεσες πάρα πολύ όταν τραγουδούσε το «Cool Rider» πάνω στη σκάλα. Ήσουν πολύ καυτή», θυμάται η Αντζελίνα Τζολί και προσθέτει «και στον Σημαδεμένο επίσης, ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί σου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ερωτική εξομολόγηση της Αντζελίνα Τζολί:

Η Αντζελίνα Τζολί και ο εφηβικός της έρωτας, Μισέλ Φάιφερ, συμπρωταγωνιστούν στο «Maleficent: Mistress of Evil» που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου.

Πηγή: tech.in.gr

Σχόλια Άρθρου