Για πρώτη φορά: Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Γουίλιαμ και Χάρι σε διαφήμιση [βίντεο]

Ιστορία έγραψαν Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Γουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, καθώς είναι αφηγητές σε διαφήμιση για καλό σκοπό.

Οι τέσσερις της βασιλικής οικογένειας, που τα δημοσιεύματα τους θέλουν στα «μαχαίρια», συμμετείχαν στην καμπάνια διαφήμιση, διάρκειας τριών λεπτών, είναι μια πρωτοβουλία της οργάνωσης «Every Mind Matters» σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) για τη νέα εκστρατεία στη Βρετανία για την ψυχική υγεία. Οι φωνές των Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ ακούγονται, την ώρα που παρουσιάζονται ασπρόμαυρες φωτογραφίες ανθρώπων που παλεύουν με ζητήματα ψυχικής υγείας.

Το βίντεο με τους Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας συμμετέχουν σε τηλεοπτική διαφήμιση. Σε αυτή συμμετέχουν οι ηθοποιοί Γκλεν Κλόουζ και Τζίλιαν Άντερσον, ο παλαίμαχος παίκτης του κρίκετ Φρέντι Φλίντοφ και η παρουσιάστρια Νταβίνα Μακόλ.

Πρώτος μιλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος αναφέρει ότι εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Χάρι, που προχώρησε σε μηνύσεις κατά βρετανικών Μέσων, υπενθυμίζει ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα. «Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα», συμπληρώνει.

Τον λόγο παίρνει η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία λέει: «Αυτή η εικασία είναι λανθασμένη», συμπληρώνοντας πως η οργάνωση «Every Mind Matters» μπορεί να δείξει απλούς τρόπους στον καθενα για να φροντίζει την ψυχική του υγεία. Η Κέιτ Μίντλετον, τέλος, επισημαίνει ότι η οργάνωση μπορεί να προσφέρει διαδικτυακή βοήθεια σε όποιον έχει προβλήματα άγχους, θέμα με τον ύπνο ή επιθυμεί να φτιάξει τη διάθεσή του.

Πηγή: iefimerida

Σχόλια Άρθρου