Γιάννης Μπέζος : Σε πολλές σειρές έπαιρνα 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια ακόμα αποκαλυπτική συνέντευξη

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για τις υψηλές αμοιβές, για τον χώρο της υποκριτικής σήμερα, αλλά και για το αν τελικά θα επιστρέψουν οι «Απαράδεκτοι».

Η νέα γενιά ηθοποιών

«Το είδος της φάρσας απαιτεί μεγάλη δεξιοτεχνία. Οι σημερινοί ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλιούς. Όλα αυτά τα μυθεύματα και η παλαιολαγνεία εμένα με αφήνει αδιάφορο. Γιατί εγώ τα έχω ζήσει και τα παλιά και μπορώ να σας πω ότι είναι καλύτεροι», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ο επαγγελματισμός και οι νέοι ηθοποιοί

«Εξαρτάται πώς αντιμετωπίζει κανείς τα πράγματα. Το θέμα δεν είναι από πού προέρχεται, αλλά εάν έχει αποφασίσει να θυσιαστεί γι’ αυτό. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν το παίρνουμε ποτέ υπόψιν μας. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μεταπηδήσουν, θέλουν πραγματικά να βγουν γιατί θέλουν να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, γιατί περί αυτού πρόκειται στο θέατρο, και όχι για να κάνουν ένα ντόρο πρόσκαιρο ή για λόγους αυτοπροβολής. Και από την άλλη υπάρχουν και οι “επαγγελματίες”, οι οποίοι συμπεριφέρονται ερασιτεχνικά.»

Τα υψηλά κασέ

«Έχω πάρει 10.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι σε μία σειρά, σε πολλές σειρές. Σε πληρώνει και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν σε πληρώνει για να καθυστερείς το γύρισμα, τα έχω ζήσει αυτά και ξέρω. Στις δουλειές που κάνω εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει κάποιος, ούτε μία στο δισεκατομμύριο, αλλιώς φεύγει.»

Θα γίνει τελικά το remake των Απαράδεκτων;

«Δεν έγινε καμία πρόταση για τους Απαράδεκτους και για τίποτα από όλα αυτά. Ενδεχομένως η Δήμητρα γράφει κάτι, αλλά όχι τους Απαράδεκτους. Οι επιστροφές των σειρών είναι σαν μνημόσυνα», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Πηγή: In.gr

Σχόλια Άρθρου