Γιώργος Λιάγκας: Έχω υποστεί ανελέητο bullying, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αναφορικά με το ριάλιτι του Star, Greece’s Next Top Model 2 έγιναν αφορμή να δεχθεί σκληρή κριτική ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος, θέλησε να αναφερθεί στο θέμα, το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Έχω υποστεί ένα ανελέητο bullying τις τελευταίες 3-4 μέρες, ανελέητο, δηλαδή δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Έρχονται και μου λένε, σε μένα τώρα που είμαι χοντρός, να τους δώσω άδεια να πάνε στην παραλία. Είναι λίγο ντροπή όλο αυτό που έχει γίνει κι έχω στεναχωρηθεί κιόλας γιατί υπήρξαν και διάφορα site που έγραψαν ότι είμαι φασίστας, ρατσιστής κλπ. Είχα πολλά μηνύματα, «πώς μεγαλώνεις παιδιά εσύ;» και τέτοια. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να κάνω και αγωγή, μίλησα και με τους δικηγόρους μου και την ετοίμασα κιόλας και θα την κέρδιζα κιόλας, αλλά μετά λέω «δεν είμαι ίδιος με αυτούς και δεν το κάνω».

Ανέβασα τα κείμενά μου και είπα δείτε τι είχα πει, δείτε και ολόκληρη την εκπομπή και χθες έλαβα μηνύματα “συγγνώμη κύριε Λιάγκα, δεν είχαμε καταλάβει”. Είπα ότι μια κοπέλα που έχει πολλά παραπάνω κιλά και καλά κάνει και τα έχει η κοπέλα, θεωρητικά δεν μπορεί να γίνει Ζιζέλ, σύμφωνα με τη δικιά μου λογική κι αισθητική. Αυτό είπα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Ο διαφορετικός που θέλει να γίνει top model το σόου θα τον εκμεταλλευτεί».

Πηγή: Newsbeast.gr

Σχόλια Άρθρου