Καίτη Γκρέϋ: Συντετριμμένη από την απώλεια του Γιάννη Πουλόπουλου

Συντετριμμένη είναι η Καίτη Γκρέϋ τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του θανάτου του σπουδαίου Γιάννη Πουλόπουλου.

Οι δύο καλλιτέχνες υπήρξαν, εκτός από καλοί συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι. Γι’ αυτό και η Καίτη Γκρέϋ όπως δηλώνει στην εφημερίδα Espresso δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο τραγουδιστής έχει φύγει από τη ζωή.

«Δεν ξέρω αν μπορέσω να ξεπεράσω τον χαμό του Γιάννη. Είναι για μένα μια μαχαιριά. Θρηνώ γι’ αυτόν τον καλλιτέχνη…» παραδέχτηκε η ίδια στην Espresso και συνέχισε μιλώντας για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια: «Το πιο γλυκό πλάσμα της πίστας. Ο πιο μελωδικός τραγουδιστής. Ευτύχησα να δουλέψω μαζί του, και στα πρώτα του βήματα στο κέντρο Ξημερώματα και στη Νεράιδα. Τραγουδούσε και σ’ έπιανε ρίγος. Τόσο σεμνό παιδί, τόσο σπουδαίος άνθρωπος δεν θα ξαναπεράσει από το καλλιτεχνικό στερέωμα».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας για τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Στην αρχή, όταν πρωτοβγήκε, έλεγε τραγούδια του Καζαντζίδη. Ήταν η εποχή εκείνη που γινόταν χαμός με τα τραγούδια του Στέλιου και όλοι ήθελαν να του μοιάσουν. Όμως η φωνή του Γιάννη ήταν πολύ ξεχωριστή, πολύ μελωδική. Σαν να άκουγες έναν άγγελο να τραγουδάει. Έφυγε από το ρεπερτόριο Καζαντζίδη και ο Γιάννης σιγά σιγά βρήκε τον δρόμο που του ταίριαζε κι έγινε ο μέγας Γιάννης Πουλόπουλος. Σε όλες μας τις συνεργασίες ήταν άψογος. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κακή κουβέντα. Σεβόταν απόλυτα τον παλαιότερο συνάδελφο και ήταν φίλος και άνθρωπος στις χαρές και τις λύπες. Όταν τραγουδούσα στο Ποσειδώνιο, πόσες φορές ήρθε να μ’ ακούσει ούτε κι εγώ θυμάμαι. Μου έλεγε πάντα: “Για μένα ήσουν η καλύτερη συνεργασία μου”».

Πηγή: Fthis

Σχόλια Άρθρου