Νικολέττα Βλαβιανού: Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση

Η δημοφιλής ηθοποιός Νικόλεττα Βλαβιανού σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πολλά!

Η Νικολέττα Βλαβιανού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Τα νέα της επαγγελματικά βήματα

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της πλάνα: «Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τη Μιμή Ντενίση, η πρώτη ήταν στην παράσταση “Θεοδώρα η μεγάλη”. Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην Πολυκατοικία. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δεν θα είμαι στην Πολυκατοικία».

Οι απιστίες και η γυμνή φωτογράφιση

«Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο βυζ…ι είχε χθες”, δεν γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”», είπε χιουμοριστικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

Ο δεύτερος γάμος και ο σατράπης πρώην!

«Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία με μουρμουράει όταν τα πίνει».

Το κεφάλαιο: Ηλικία!

«Δεν λέω την ηλικία μου. Έχω να καταγγείλω ότι η Wikipedia μου προσθέτει χρόνια, έλεος! Αν ήμουν 60 θα είχα πάρει τη σύνταξη και θα ήμουν μια χαρά

Πηγή: News.in.gr

Σχόλια Άρθρου