Ρούλα Κορομηλά: Ξέσπασε κατά εκείνων που κατακρίνουν τις γυναίκες που γίνονται μητέρες σε ώριμη ηλικία

Με όσους κρίνουν αρνητικά τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδί σε ώριμη ηλικία τα έβαλε η Ρούλα Κορομηλά.

Αφορμή στάθηκε η ευχάριστη είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει μαμά για τέταρτη φορά και κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε κάτω από την ανάρτησή της.

Τα σχόλια αυτά ενόχλησαν αρκετά τη Ρούλα Κορομηλά η οποία θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας! Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια»», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή: Fthis

Σχόλια Άρθρου