Το Χόλιγουντ έρχεται Θεσσαλονίκη! Επαφές Τζιτζικώστα στο Λος Άντζελες

Ανυπομονούμε να κατασκευάσουμε στούντιο και να κάνουμε πολλές ταινίες, είπε ο πρόεδρος της Millennium Films στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Millennium Films, Τζέφρι Γρίνσταϊν, στα γραφεία της στο Λος Άντζελες, είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε η πρόθεσή της εταιρείας να δημιουργήσει στούντιο για κινηματογραφικές παραγωγές στη Θεσσαλονίκη.

«Ανυπομονούμε να βρεθεί χώρος, να κατασκευάσουμε στούντιο και να κάνουμε πολλές ταινίες μαζί», τόνισε ο κ. Γρίνσταϊν και ευχαρίστηκε τον Περιφερειάρχη για την υποστήριξή του.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Millennium Films για την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας, τονίζοντας ότι το Film Office που έχει δημιουργηθεί στην Κεντρική Μακεδονία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της εταιρείας. «Είμαι σίγουρος ότι τα εγχείρημα θα είναι επιτυχημένο. Είναι πολύ καλό για εμάς, αλλά και για εσάς, καθώς η Ελλάδα είναι πλέον μία πολύ φιλική χώρα για την παραγωγή ταινιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Millennium Films αποτελεί µέλος του οµίλου παραγωγής κιινηματογραφικών ταινιών Nu Image, που διαθέτει τα Nu Boyana Film Studios.

Πηγή: Voria

Σχόλια Άρθρου