Χάρι, Μέγκαν, Ουίλιαμ και Κέιτ: Για πρώτη φορά σε διαφήμιση και οι τέσσερις «γαλαζοαίματοι»

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, αν και τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο γιων της πριγκίπισσας Νταϊάνα δεν είναι οι καλύτερες και το ίδιο ισχύει και για τις συζύγους τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ.

Όμως, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, καθώς και ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ άφησαν τις διαφορές τους στην άκρη για καλό σκοπό.

Ο Χάρι, η Μέγκαν, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι αφηγητές σε τηλεοπτική διαφήμιση, που θα προβληθεί την Δευτέρα το βράδυ από αρκετά βρετανικά κανάλια και υπολογίζεται να την δουν περισσότεροι από 10.000.000 Βρετανοί. Η διαφήμιση, διάρκειας τριών λεπτών, είναι μια πρωτοβουλία της οργάνωσης «Every Mind Matters» σε συνεργασία με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) σχετικά με τη νέα εκστρατεία στη Βρετανία για την ψυχική υγεία. Είναι η πρώτη φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας συμμετέχουν σε τηλεοπτική διαφήμιση.

Στη διαφήμιση εμφανίζονται οι ηθοποιοί Γκλεν Κλόουζ και Τζίλιαν Άντερσον, ο παλαίμαχος παίκτης του κρίκετ Φρέντι Φλίντοφ και η παρουσιάστρια Νταβίνα Μακόλ. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο πρώτος αφηγητής, ο οποίος εξηγεί πως εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Ακολουθεί ο πρίγκιπας Χάρι, που συμπληρώνει πως αυτό (το πρόβλημα ψυχικής υγείας) μπορεί να συμβεί στον καθένα, ενώ «αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

Η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει πως «αυτή η εικασία είναι λανθασμένη» και αναφέρει πως η οργάνωση «Every Mind Matters» μπορεί να δείξει απλούς τρόπους στον καθενα για να φροντίζει την ψυχική του υγεία. Τέλος, η Κέιτ Μίντλετον εξηγεί ότι η παραπάνω οργάνωση προσφέρει διαδικτυακή βοήθεια σε όποιον θέλει να αντιμετωπίσει το άγχος, τα προβλήματα ύπνου ή να φτιάξει την διάθεσή του.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την οικογένειά του διαμένει στο παλάτι του Κένσιγκτον και εκεί έμενε και ο πρίγκιπας Χάρι με την Αμερικανίδα σύζυγό του μετά τον γάμο του ζευγαριού, τον περασμένο Μάιο. Όμως, τον Απρίλιο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ, ενώ τον Μάιο ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Άρτσι.

Δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο υποστήριζουν πως η μετακόμιση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ οφείλεται στον «ψυχρό πόλεμο», που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο λαμπερά ζευγάρια των Βρετανών γαλαζοαίματων.

Πηγή: Πρώτο ΘΕΜΑ

Σχόλια Άρθρου