Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν θα ασχοληθώ με την καριέρα των μοντέλων»

Η ακομπλεξάριστη Ζενεβιέβ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και τα είπε όλα!

Η creative director του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στο Down Town και το Τάσο Μπιμπισίδη .

Η ηλικία της και η ενασχόληση της με την μόδα

«Έξαλλη είμαι και καλά κάνω», λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί και αποκαλύπτει πως έφθασε να ασχοληθεί με τη μόδα: «Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε. Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις».

Η άποψη της για την Ειρήνη Καζαριάν και το θέατρο

Η Ειρήνη Καζαριάν παίζει στο θέατρο. Έχει γίνει viral αυτό, δεν μπορεί να μην το έμαθες.

Μπράβο της. Αφού τη διάλεξε ο σκηνοθέτης, καλά κάνει. Δεν καταλαβαίνω, τι έκανε δηλαδή το κορίτσι; Πήγε και χτύπησε την πόρτα του Ίψεν και είπε «Βάλτε με να παίξω»; Τη διάλεξε ένας σκηνοθέτης, την κάλεσε, την είδε, θεώρησε ότι του κάνει και την πήρε. Πού είναι το κακό; Δεν την καταλαβαίνω αυτήν τη λογική. Θα καθόμαστε να απολογούμαστε γιατί μας επέλεξε ένας άνθρωπος; Το βρίσκω τραγικό. Και στην τελική, οι ηθοποιοί δεν κάνουν φωτογραφίσεις μόδας; Δεν κάνουν διαφημιστικά; Τα καλύτερά τους λεφτά βγάζουν από αυτά. Εκεί γιατί δεν πάνε να τους ρωτήσουν: «Γιατί, κύριε, έκανες διαφημιστικό, ενώ είσαι ηθοποιός»;

Η δημοσιότητα

«Μου φαίνεται απλώς περίεργο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει, ας πούμε, να ξέρεις το παρελθόν μου για να μάθεις ποια είμαι. Είμαι αυτή που βλέπεις, δεν σου κρύβομαι… Αλλά, για να καταλάβεις κάτι, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με όλα αυτά. Έχω την εκπομπή, τη σχολή, δυο παιδιά και έναν άντρα».

Πηγή: sports.in.gr

Σχόλια Άρθρου