Αστακός: Ανήλικοι προκαλούσαν ατυχήματα με εμπόδια στο δρόμο

Από τύχη δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές εξ αιτίας του ανόητου όσο και επικίνδυνου «παιχνιδιού» μιας παρέας τεσσάρων ανηλίκων που έστηναν εμπόδια σε σκοτεινά σημεία της επαρχιακής οδού Αστακού- Φυτειών και προκαλούσαν ζημιές στα διερχόμενα αυτοκίνητα!

Ένας μοτοσικλετιστής είχε τραυματιστεί το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου 22 Αυγούστου, όταν οι ανήλικοι ταραξίες στερέωσαν σε δυο πασσάλους τα άκρα ενός σχοινιού και το τέντωσαν κάθετα στο οδόστρωμα σε σημείο χωρίς φωτισμό. Ο άτυχος άνδρας έπεσε πάνω του και η μηχανή ανατράπηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος!

Αλλά και την προηγούμενη νύχτα, οι πιτσιρικάδες προκάλεσαν με τον ίδιο τρόπο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας, ενώ και τα ξημερώματα τοποθέτησαν κάθετα στο οδόστρωμα πέτρες, ζάντες, ένα λάστιχο οχήματος και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Οι ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ξηρομέρου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Μεσολογγίου υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παρακώλυση συγκοινωνιών και πρόκληση σωματικών βλαβών και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: Παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Μάχη με τους «αόρατους» φορείς και τη χαλάρωση της νεολαίας – Πιθανές οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους

Κι όμως, ο κορωνοϊός εκτίναξε τις καταθέσεις στις τράπεζες

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Σχόλια Άρθρου