Τροχαίο ατύχημα για την Λίνα Μενδώνη -Υπεβλήθη σε αξονική, φόρεσε κολάρο και… πήγε στη Βουλή [εικόνα]

Τροχαίο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας για την Λίνα Μενδώνη η οποία απέφυγε, ευτυχώς τα χειρότερα.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μετέβαινε από συνάντηση που είχε στο Χίλτον με αμερικανική αντιπροσωπεία προς το γραφείο της στο υπουργείο, το πρωί της Τρίτης. Το ατύχημα έγινε στη λεωφόρο Μεσογείων καθώς ένα ΙΧ πέρασε με κόκκινο και έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο της υπουργού Πολιτισμού.

Ευτυχώς για την κα Μενδώνη και τους επιβαίνοντες, ο οδηγός του αυτοκινήτου της επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, κάνοντας μια επιδέξια μανούβρα και γλίτωσε τα χειρότερα καθώς μια σύγκρουση τέτοια θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Αμέσως η Λίνα Μενδώνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία. Εκεί, εκρίθη σκόπιμο να της φορέσουν κολάρο στον αυχένα. Μάλιστα, για να αποφύγει τυχόν κακοπροαίρετη κριτική ότι αποφεύγει την κοινοβουλευτική διαδικασία, μετά την αξονική, φορώντας το κολάρο, πήγε κανονικά στη βουλή (!) για να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις: Μία του Κλέωνα Γρηγοριάδη (ΜέΡΑ 25)για την «τοποθέτηση και επαναφορά σε κάριες θέσεις δύο στελεχών στο υπ. Πολιτιμού-Αθλητισμού» και μια του Χριστόφορου Βερναρδάκη του ΣΥΡΙΖΑ για τα «πνευματικά δικαιώματα του νέου οργανισμού συλλογικής διαχείρησης Ενωση Δικαιούχων Εδέμ«!

Επίσης, η Λίνα Μενδώνη αύριο, Τρίτη θα μεταβεί στο Κάιρο συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο αυτοκίνητο της Λίνας Μενδώνη μετέβαινε και η γνωστή δημοσιογράφος Αννα Παναγιωταρέα – σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού – η οποία επίσης τραυματίστηκε ελαφρώς και φόρεσε κολάρο.

Πηγή: iefimerida

Σχόλια Άρθρου