Άγριες Μέλισσες: Το εντυπωσιακό σκηνικό της σειράς από…

Οι μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών στις «Άγριες Μέλισσες» σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό σκηνικό, οδηγούν σε ένα άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα που έλειπε… χρόνια από την ελληνική τηλεόραση.

Η ομάδα «Up Drones» πέταξε πάνω από το χωριό που έστησε η παραγωγή του ΑΝΤ1 για τις «Άγριες Μέλισσες«, θέλοντας να μεταφέρει τους τηλεθεατές στην δεκαετία του ’50. Πίσω από το εξαιρετικό αποτέλεσμα, βρίσκεται ο γνωστός σκηνογράφος και ενδυματολόγος, Αντώνης Χαλκιάς.

Άγριες Μέλισσες: Η υπόθεση της σειράς

Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) και η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, Σέργιο (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Πηγή: Newsit

Σχόλια Άρθρου