Δείπνο στον Πομπέο, με ντολμαδάκια και σφυρίδα -Ποιοι ήταν εκεί

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Μάικ Πομπέο και αρκετοί Ελληνες πολιτικοί έδωσαν το παρών.

Το δείπνο προς τιμήν του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών παρατέθηκε μετά την ομιλία του Μάικ Πομπέο στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κατά την οποία απάντησε και το τι θα πράξουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση που τουρκικές δυνάμεις αποβιβαστούν σε ένα ελληνικό νησί, όπως είχε γίνει στην κρίση των Ιμίων το 1996. «Να είστε βέβαιοι ότι θα δράσουμε για να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τις βασικές αξίες της κυριαρχίας ενός κράτους, του κράτους Δικαίου και της προστασίας της ιδιωτικής περιουσίας», ήταν η απάντηση του κ. Πομπέο.

Ποιοι έδωσαν το παρών στο δείπνο για τον Πομπέο

Το μενού του δείπνου, που παρατέθηκε στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, περιελάμβανε ντολμαδάκια αλλά και σφυρίδα, μεταξύ άλλων. Στο τραπέζι βρέθηκαν οι υπουργοί Αδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Πιερρακάκης και Νίκη Κεραμέως, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

Το tweet της Μπακογιάννη για τον Πομπέο

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο για ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Μάικ Πομπέο, σε ανάρτησή της στο Τwitter για το δείπνο. «Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, στο φιλόξενο τραπέζι του Αμερικανού πρέσβη, με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ», έγραψε.

Πηγή: iefimerida

Σχόλια Άρθρου