Αυξητικές τάσεις για το PAOK TV

Λαμία – Παναιτωλικός με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Σε μια «νεκρή» περίοδο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν δώσει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στις 22 Σεπτεμβρίου, οι πωλήσεις στα ετήσια και επαγγελματικά συμβόλαια του PAOK TV παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις.

Καταρχήν, ο παράγοντας ψυχολογία έχει παίξει σημαντικό ρόλο και θα παίζει καθόλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπου οι «ασπρόμαυροι» διαχειρίζονται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα και το επίσημο κανάλι τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οργανώνεται στο κομμάτι των υπηρεσιών, αλλά και ελέγχου του PAOK TV, έχοντας ολοκληρωθεί η αποστολή των πρώτων επιστολών σε καταστήματα που εντοπίστηκαν να μεταδίδουν «παράνομα», δίχως δηλαδή να έχουν πληρώσει επαγγελματική συνδρομή, τον αγώνα με τον Άρη.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επέλεξαν να στείλουν μια επιστολή, αντί εξωδίκου, ως δείγμα καλής θέλησης απέναντι στους εκατοντάδες επιχειρηματίες που κερδίζουν αρκετά χρήματα την ώρα της μετάδοσης ενός εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ. Η συμμόρφωση και η ανταπόκριση των καταστηματαρχών είναι αυτό στο οποίο προσδοκούν μέσα από αυτή τη διαδικασία και παρά το «νεκρό» διάστημα (ακολούθησαν δύο σερί εκτός έδρας αγώνες) η επιλογή δικαιώνεται από την αύξηση που παρατηρείται στο κομμάτι των επαγγελματικών συμβολαίων.

Στη Μικράς Ασίας αποφάσισαν μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει να τρέχει μια νέα διαφημιστική καμπάνια, με επίκεντρο τις άτοκες δόσεις στα ετήσια πακέτα του PAOK TV.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια Άρθρου