Γήπεδο ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη η συνάντηση στην Περιφέρεια

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ανθρώπους της που σχετίζονται με την «Αγιά – Σοφιά» θα έχει το μεσημέρι της Τρίτης (08.10.2019 – 15:00) στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής στη Λεωφόρο Συγγρού, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση -που θα δώσει το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης- θα παρευρεθούν οι Μηνάς Λυσάνδρου (Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ), Αλέξης Αλεξίου (πρόεδρος της Ερασιτεχνικής) αλλά και οι ανθρώποι της «Dimand», Δημήτρης Ανδριόπουλος (project manager), Πάνος Παναγιωτίδης (Γενικός Διευθυντής) και Μιχάλης Αναστόπουλος.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού (σ.σ. το είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο κ. Πατούλης) αναμένεται να τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της υπογειοποίησης που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής.

Η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να ζητήσει από την Περιφέρεια και τον κ. Πατούλη να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να ξεπεραστούν τα “προβλήματα” που έχουν φέρει καθυστέρηση στην υλοποίηση συγκεκριμένων έργων που… συνδέονται με την “Αγιά – Σοφιά”.

Πηγή: Newsit

Σχόλια Άρθρου