Η απάντηση της Τούνη για τη φημολογούμενη σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που θέλουν την Ιωάννα Τούνη να βρήκε και πάλι τον έρωτα (μετά τον χωρισμό της με το Νώντα Παπαντωνίου) στον χώρο του ποδοσφαίρου αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real news εδώ και λίγο καιρό η Τούνη φέρεται να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου αλλά και τη χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Λίγες ώρες μετά και το εκρηκτικό πρώην κορίτσι του My Style Rocks, έδωσε τη δική της απάντηση στα περί νέου έρωτα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα. Μάλιστα, μέσα από το story της στο Instagram τονίζει πως δεν γνωρίζει καν τον Πασχαλάκη.

«Μου έχετε στείλει δεκάδες δημοσιεύματα που με θέλουν σε σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Να σας πω λοιπόν στο σημείο αυτό πως το παιδί δεν το γνωρίζω καν και δεν έχουμε συναναστραφεί ποτέ. Θα παρακαλούσα τους «δημοσιογράφους» να βρουν άλλον τρόπο -πέραν του επιθέτου μου- για να πάρουν κλικαρίσματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Newsbeast.gr

Σχόλια Άρθρου