Η Μπαρτσελόνα οφείλει 260 εκατ. ευρώ σε άλλες ομάδες

Δεν είναι παράλογο να συμβαίνει. Κάθε άλλο, πρόκειται για κανονισμένες οφειλές, οι οποίες θα πρέπει να καταβληθούν είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν θα πρέπει να πληρώσει σε άλλες ομάδες το σημαντικό ποσό των 260,7 εκατ. ευρώ για μεταγραφές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Τα 79,4 εκατ. εξ αυτών είναι έξοδα που θα τακτοποιηθούν φέτος, ενώ τα υπόλοιπα 181,3 είναι για τις επόμενες περιόδους.

Γενικότερα, τα περισσότερα θα πρέπει να καταβληθούν στη Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο (94 εκατ.), ενώ στα χρωστούμενα περιλαμβάνονται επίσης εκείνα για τους Ντε Γιονγκ (48,6 Αγιαξ), Μάλκομ (30 εκατ. Μπορντό), Βιδάλ (11 εκατ. Μπάγερν), Αρτούρ (28 εκατ. Γκρέμιο), Εμερσον (12 εκατ. Ατλ. Μινέιρο), Νέτο (31 εκατ. Βαλένθια) και κάποια άλλα μικρότερα ποσά.

Φυσικά έχει και να λάβει, αλλά το νούμερο που έχει να περιμένει στα ταμεία της είναι κατά πολύ μικρότερο, στα 75,3 εκατ. ευρώ. Τα 26 από την Εβερτον (Ντιν, Μίνα, Αντρέ Γκόμες), τα 14 από τη Βαλένθια για τον Σίλεσεν, τα 11 εκατ. από τη Ντόρτμουντ για τον Αλκάθερ και άλλα μικρότερα ποσά.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια Άρθρου