Ζέρβας: «Πρέπει να επαναπροσδιορίσουν πολλά ο Ολυμπιακός και ο Μπλατ»

Τις κινήσεις που σκέφτονται να κάνουν στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από την Βιλερμπάν στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Πάει όπως είναι με τη Βαλένθια και βλέπουμε τι θα γίνει. Έχουν μπει για τα καλά σε σκέψεις πως όσο και να χρειάζεται χρόνος, δεν θα λειτουργήσει αυτό που γίνεται αν δεν υπάρξουν αλλαγές. Δεν είναι καλό το κλίμα στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες δεν πιστεύουν πολύ σε αυτό που πάνε να κάνουν και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Όσο για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, τόνισε: «Θα τεθούν όλα επί τάπητος δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι αφορά μόνο παίκτες. Δεν πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός πάρει δύο παίκτες θα αλλάξουν πολλά, αν δεν αλλάξει και νοοτροπία. Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Μπλατ δεν μπορεί να γίνει με αυτούς τους παίκτες. Η αιτία του κακού πέρυσι είναι ότι ο Μπλατ θεώρησε ότι βρίσκεται σε μια ομάδα που πρέπει να της αλλάξει ολοκληρωτικά τη νοοτροπία. Έχει καταργήσει τη λογική ο Ολυμπιακός. Πρέπει να επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα, με τον Μπλατ ή χωρίς τον Μπλατ».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Μπάσχετοι», με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά:

Πηγή: ΣΠΟΡ FM 94.6

Σχόλια Άρθρου