Νέα Gcam επιτρέπει τη χρήση των βοηθητικών καμερών σε πολλές συσκευές χωρίς root

Το νέο Google Camera mod από τον Wichaya βασίζεται σε ένα παλαιότερο port για τη σειρά OnePlus 8 που επέτρεπε τη χρήση των βοηθητικών καμερών. Πιο συγκεκριμένα, η νέα Gcam δίνει τη δυνατότητα χρήσης των υπόλοιπων καμερών σε συσκευές όπως τα ASUS ZenFone 6, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Realme 3 Pro, Realme 5 Pro, Xiaomi Redmi 7 και σε πολλά περισσότερα.

Για να χρησιμοποιήσεις το mod, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στη συσκευή σου ακολουθώντας το link παρακάτω. Στη συνέχεια θα πρέπει να κατεβάσεις τα config αρχεία για τη συσκευή και να ακολουθήσεις τις οδηγίες σε αυτό το post για να τα φορτώσεις.

Μόλις τα config αρχεία φορτωθούν, το Google Camera app θα κάνει επανεκκίνηση αυτόματα και θα είσαι σε θέση να ενεργοποιήσεις τη χρήση των βοηθητικών καμερών. Ειδικότερα, για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να μεταβείς στο Advanced section στα camera settings και να πατήσεις πάνω στην επιλογή Auxiliary camera. Στην επόμενη σελίδα, θα μπορείς να ενεργοποιήσεις τις κάμερες πιέζοντας το toggle δίπλα από αυτές. Αν ακολουθήσεις όλα τα βήματα σωστά, θα πρέπει να βλέπεις τα buttons στο viewfinder όπως φαίνεται στο screenshot.

θα βρεις το apk εδώ

Πηγή: Techmaniacs

Σχόλια Άρθρου