Samsung: Σκέφτεται συγχώνευση των σειρών Galaxy Note και Fold;

Βαθμολογήστε το άρθρο

Μέχρι το 2019, η Samsung είχε δύο flagship σειρές smartphones με προδιαγραφές υψηλής τεχνολογίας, τα «Galaxy S» και «Galaxy Note». Ωστόσο, με τον ερχομό του Galaxy Fold το 2019, έχει τώρα τρείς. Ενώ οι πρώτες γενιές των συσκευών Galaxy S και Galaxy Note είχαν σημαντικά διαφορετικό μέγεθος οθόνης, στις τελευταίες γενιές αυτή η διαφορά μειώθηκε δραστικά.

Για παράδειγμα, το Galaxy S10 φέρει οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ το Galaxy Note10 έχει μια οθόνη 6,3 ιντσών και αυτή η αμελητέα διαφορά, δεν μπορεί να θεωρηθεί αρκετή για να δικαιολογήσει την ύπαρξη δύο τελείως διαφορετικών σειρών. Η μόνη μεγάλη διαφορά πλέον που έχουν οι δύο σειρές και θα μπορούσε να τις ξεχωρίσει είναι η ύπαρξη του ‘S-Pen’ που υποστηρίζουν τα smartphones της σειράς Galaxy Note.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατα κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Samsung αναπτύσσει ένα νέο πτυσσόμενο smartphone, το οποίο σε αντίθεση με το Galaxy Fold, είναι συμβατό με τη περίφημη γραφίδα S-Pen της εταιρείας και θα υποστηρίζει επίσης air gestures.

Οι δύο αυτές πτυχές, δηλαδή η αμελητέες διαφορές μεταξύ των συσκευών Galaxy Note και Galaxy S, και το πρόσφατα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πτυσσόμενο τηλέφωνο με υποστήριξη S-Pen δείχνουν ότι η Samsung πιθανότατα ετοιμάζεται να ενοποιήσει τις σειρές Galaxy Fold και Galaxy Note.

Το smartphone της Samsung στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έχει σχεδιασμό clamshell που είναι διαφορετικός από του Galaxy Fold. Σαφώς, η Samsung δεν επιδιώκει να δημιουργήσει ένα υβριδικό smartphone-tablet, αλλά η ιδέα πίσω από αυτό φαίνεται παρόμοια με του επερχόμενου αναδιπλούμενου Moto Razr το οποίο φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί πριν από το τέλος του 2019.

Εκτός αυτού, ο μεντεσές αυτού του smartphone της Samsung μπορεί να αναδιπλωθεί σε γωνία έως και 270 μοίρες. Το Galaxy Fold περιορίζεται στις 180 μοίρες.

Η πατέντα παρουσιάζει επίσης ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, όπου μπορούμε να μετακινούμε εικονίδια ή περιεχόμενο από το ένα μισό της οθόνης στο άλλο χωρίς να χρειάζεται να διατηρούμε συνεχόμενη επαφή με την οθόνη και σύρσιμο με τη γραφίδα ή το δάχτυλο. Αντ ‘αυτού, η οθόνη θα είναι εξοπλισμένη με ένα ειδικό στρώμα που μπορεί να αισθανθεί την άκρη της γραφίδας ή του δακτύλου χωρίς να χρειάζεται επαφή. Επομένως, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ένα εικονίδιο αγγίζοντας το και μετά να μετακινήσουν τη γραφίδα ή το δάχτυλο στο άλλο μισό ακόμη και όταν είναι σε διπλωμένη κατάσταση. Η παρακάτω εικόνα θα σας διευκολύνει στην κατανόηση.

Διαβάστε επίσης: Galaxy A80: εμφανίστηκε στο AnTuTu και έδειξε τα “δόντια” του

[Πηγή] :

via

Σχετικά

Samsung: ανά τρίμηνο οι ενημερώσεις ασφαλείας για Galaxy S7 και A70

2 Απριλίου 2019

σε “News”

Φήμες αποκαλύπτουν το μέγεθος οθόνης των Galaxy S9, S9 Plus και Note 9

19 Ιουλίου 2017

σε “News”

Samsung: θα συγχωνεύσει τη σειρά Galaxy S και Note το 2020!

16 Σεπτεμβρίου 2019

σε “Samsung”

Conversation

Disqus?

Log In

TermsPrivacy

Add Spot.IM

Popular in the Community

Sponsored

XIAOMI POCKET SPEAKER 2: ΠΙΟ ΜΙΚΡΌ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΌ ΑΠΌ ΠΟΤΈ, ΜΕ 14€!!

σταθης υφαντης

6h

Ηθελα νάξερα που μπαίνει το κουπόνι για το pocket speaker 2 της xiaomi

REALME: ΠΈΡΑΣΕ ΤΗΝ XIAOMI ΣΤΙΣ ΠΩΛΉΣΕΙΣ ΚΑΤΆ 33%!

Pavlos Kastan

4d

Έχω το Realme 3 pro 4/64 απλά απίστευτο, για εμένα πολύ καλύτερο από xiaomi redmi note 7-7pro

MIUI 11: ΕΠΊΣΗΜΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ, ΔΕΊΤΕ ΠΛΗΡΗ ΛΊΣΤΑ ΣΥΣΚΕΥΏΝ!

JackXperia

24 Sep

Σίγουρα θα πάρει, θα το ξέχασαν να το βάλουν.. Αφού θα πάρει το note 4x δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δώσει στο 6

Πηγή: GizChina Greece

Σχόλια Άρθρου