Το Huawei P40 ετοιμάζεται για την μάχη εναντίον του Galaxy S11 με ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό

Μπορεί η Huawei να είναι σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση Τραμπ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει να εξελίσσει τις συσκευές της. Έτσι, σύμφωνα με το Let’s Go Digital, που έχει πολύ καλό ιστορικό στις διαρροές, βλέπουμε την νέα πατέντα που κατέθεσε η κινέζικη εταιρία, για κάμερα κάτω από την οθόνη. Με αυτό τον τρόπο η Huawei θα εξαλείψει την ανάγκη για notch στις συσκευές, χωρίς κινητά μέρη.

Εκτός από την κάμερα, η εταιρία σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από την οθόνη και το LED των ειδοποιήσεων, τους αισθητήρες, αλλά και flash για την εμπρόσθια κάμερα. Όταν αυτά τα μέρη δεν χρησιμοποιούνται, δεν θα φαίνονται καθόλου στην οθόνη, με την συσκευή να μετατρέπει το γυαλί της οθόνης, σε εκείνο το σημείο, σε διάφανο και μη διάφανο. Μάλιστα θα τα καλύπτει εντελώς, βάζοντας από πάνω τους το ρολόι που μετακομίζει στην μέση της μπάρας ειδοποιήσεων.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι θα φέρει η συσκευή στην αγορά, όμως αν έπρεπε να μαντέψουμε, θα ποντάραμε σε Kirin 990, βελτιωμένη κάμερα και οθόνη υψηλότερης ανάλυσης.

Δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει με Google Services, όμως η εταιρία έχει αρκετό χρόνο μπροστά της για να καταστρώσει την στρατηγική της, ενώ μέχρι τότε μπορεί να έχουμε και παύση του ban.

Πηγή: Techmaniacs

Σχόλια Άρθρου